VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | canada | west | Wintersport

Canada - West - Wintersport

Canada…dé wintersport bestemming!

Voor ski-en snowboardliefhebbers is skiën in Canada toch wel de ultieme wens of ervaring! En dat is niet voor niks. Canada heeft zoveel te bieden. Allereerst natuurlijk de geweldige poedersneeuw! Dit is sneeuw zoals sneeuw bedoeld is en daar wordt op vele manieren van genoten. Naast de vele en ruime pistes, heeft Canada op veel plaatsen half pipes, heliskiën, CAT skiën en kunt u uw wintersport verrijken met sneeuwactiviteiten als hondensleetochten, snowshoeing, ijswandelen en sneeuwscooteren. Dit tezamen genomen met het feit dat de skigebieden voor elk type skiër geschikt is, maakt Canada dé wintersport bestemming voor iedereen!

Waar verblijven?

Canada heeft van luxe tot eenvoudige hotels en van modern tot Canadese log style, met of ski-in/ski-out of transfermogelijkheid naar de verschillende skigebieden. De website geeft een goede selectie weer, maar vraag ons, indien gewenst, naar de alternatieven!

 Skisafari

Wilt u de wintersport aangrijpen om méér van Canada te zien?! Dan is een skisafari echt iets voor u. Doe drie of vier verschillende skigebieden aan en geniet in je eigen SUV van het prachtige winterlandschap van West Canada. Kijk voor het aanbod onder ‘Banff-Lake Louise-Jasper’.

Uiteraard kunnen we alles op maat voor u samenstellen en behoren ook de gebieden Big White, Panaroma, Fernie, SunPeaks, Silverstar en het oostelijk gelegen Mont Tremblant tot ons aanbod, alsmede een grote diversiteit aan accommodaties.