VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Fly Drive Canada

Fly Drive Canada

Creƫer je eigen road trip!

Pak het vliegtuig, haal je auto op en ga een prachtig gebied van Canada ontdekken. In je eigen tempo en zolang je wilt. Zoek ter plekke een leuke accommodatie of zet je tent op.

 

Je kunt het zoeken van accommodaties natuurlijk ook onderdeel maken van de voorpret en het van te voren vastleggen en daar kunnen we je uiteraard bij helpen!

Je zult ervaren dat een fly & drive een enorm gevoel van vrijheid geeft en de ruimte van Canada je omarmt. Neem de tijd bepaalde gebieden of steden wat langer te ontdekken, afgewisseld met het afleggen van meerdere kilometers door het adembenemende landschap. En wie weet zie je vanuit de auto al de beren en elanden langslopen…

 

Op de meest populaire bestemmingen vliegen zowel KLM als Air Transat rechtstreeks. Het verschil zit in de prijs en de vertrekdagen. De prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen evenals die van de autohuur zijn voor zowel 1, 2, 3 als 4 weken gecalculeerd.

 

Hulp en/of inspiratie nodig voor de af te leggen route of het vinden van leuke accommodaties?

Bel of mail ons dan gerust, we delen graag onze kennis om een fantastische reis met je samen te stellen!

 

Waarom bij GoCanada boeken als je dit ook zelf kunt doen? Het grote voordeel van het boeken van een pakketreis bij ons is dat jouw boeking dan onder de SGR valt en je dus verzekerd bent indien een aanbieder omvalt of dat er andere onverhoopte calamiteiten zijn gedurende de reis. Dan is het met jouw verzekering en de SGR makkelijker op te pakken dan wanneer het losse bouwstenen bevat.

Fly Drive Toronto
1 Fly Drive Toronto Van stad naar stad door de natuur! Canada, Fly Drive, Vertrek Toronto

In 7 uur vliegen ben je al in Toronto. Je haalt de auto op en dan is het een goed idee om even de tijd te nemen om eerst de stad te ontdekken. Het is de grootste stad van Canada en staat bekend als veilig en een smeltpot van culturen. Er is dan ook veel te ontdekken op het gebied van cultuur, restaurants en leuke winke 

Fly Drive Vancouver
2 Fly Drive Vancouver Fly & Drive Canada, Fly Drive,

Je vliegt op Vancouver. Nadat je de auto hebt opgehaald, is het aan te raden een hotel te boeken in Vancouver, zodat u deze fantastische wereldstad kunt ontdekken (en ook even bij kunt komen van de vlucht en het tijdsverschil).  

Fly Drive Calgary
3 Fly Drive Calgary Fly & Drive Canada, Fly Drive, Vertrek Calgary

Je vliegt op Cowtown, zoals Calgary ook wel wordt genoemd, vanwege het western-imago en daar is de stad trots op ook! Je vindt hier dan ook de echte saloons, western bars en hockey.  

Fly Drive Montreal
4 Fly Drive Montreal Fly & Drive Canada, Fly Drive, Vertrek Montreal

Deze Fly Drive begint in het Franssprekende Montreal, de culturele hoofdstad van Canada zeggen ze. En dat voel je meteen. Je vindt daar de prachtige oude gebouwen in oud-Montreal, waar de Notre Dame wel de meest indrukwekkende is. Wat Montreal zo divers maakt is het contrast tussen modern en oud. Zo vind je ook de hipp 

Fly Drive Edmonton
5 Fly Drive Edmonton Fly & Drive Canada, Fly Drive, Vertrek Edmonton

Deze Fly & Drive is inclusief 2 of 3 weken autohuur, vlucht met Air Canada.  

Fly Drive Halifax
6 Fly Drive Halifax Fly & Drive Canada, Fly Drive, Vertrek Halifax

Deze Fly & Drive is inclusief 1, 2 of 3 weken autohuur, vlucht met Air Canada.