VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Autorondreizen Canada

Autorondreizen Canada

Rockies to Rainforest West Canada
1 Rockies to Rainforest West Canada 22 daagse reis Calgary-Vancouver, Canada, Autorondreis,

Een absolute aanrader en we mogen wel zeggen, een reis om nooit te vergeten! Weinig kilometers maar wel alle highlights van West Canada en genoeg dagen op de mooiste plekjes om in alle rust die prachtige gebied te verkennen!  

Drie weekse Classic Roadtrip West Canada
2 Drie weekse Classic Roadtrip West Canada 22 daagse reis Vancouver-Vancouver, Canada, Autorondreis,

Al jaren onze ‘Classic’ reis door West Canada en niet zonder reden natuurlijk! Via het regenwoud klimaat van Vancouver Island en de Sunshine Coast rijden we door naar de machtige Rocky Mountains om terug te keren via de wijngaarden van de Okanagan Valley. Een veelzijdige en bijzondere reis! 

Drie weekse Classic Roadtrip Oost Canada
3 Drie weekse Classic Roadtrip Oost Canada 22 daagse reis Toronto-Toronto, Canada, Autorondreis,

Al jaren onze ‘ Classic’ reis door Oost Canada en niet zonder reden natuurlijk! In drie weken tijd brengt deze reis u in een zeer ontspannen tempo langs alle highlights van oost Canada, heerlijk genieten van de combinatie van prachtige natuur, stadse gezelligheid en de bourgondische levensstijl! 

Charming Bed & Breakfast tour Oost Canada
4 Charming Bed & Breakfast tour Oost Canada 15 daagse reis Toronto-Toronto, Canada, Autorondreis,

Wilt u eens iets anders dan anders? Deze twee weekse B&B tour id volgens ons de perfecte mix van stadse gezelligheid en prachtige natuur. Tijdens deze reis zult u versteld staan van de cultuur, levendigheid, gastvrijheid en culinaire hoogstandjes die Oost Canada u te bieden heeft! 

Budget Tour West Canada
5 Budget Tour West Canada 22 daagse reis Vancouver-Vancouver, Canada, Autorondreis,

Altijd gedacht dat een reis naar West Canada niet binnen budget lag of gewoonweg geen luxe nodig om al het moois van West Canada te ontdekken? Dan is deze reis DE beste deal die u tegen zult komen! Alle highlights van West Canada terwijl u overnacht in leuke hostels, motels, B&B's en lodges!  

Magical Vancouver Island & Sunshine Coast
6 Magical Vancouver Island & Sunshine Coast 15 daagse reis Vancouver-Vancouver, Canada, Autorondreis,

Op uw gemak een keer de westkust van Canada ontdekken? Deze twee weekse rondreis brengt u langs alle hoogtepunten van Vancouver Island en de Sunshine Coast! Van orka’s spotten in Campbell River, kajakken vanuit Lund tot wandelen door de regenwouden van het Pacific Rim National Park, het kan allemaal tijdens deze reis! 

Twee weekse Classic Roadtrip West Canada
7 Twee weekse Classic Roadtrip West Canada 15 daagse reis Vancouver-Vancouver, Canada, Autorondreis,

Deze twee weekse autorondreis brengt u langs de highlights van West Canada en dat alles op een gemoedelijk tempo. Geniet van de tijd die u heeft om de beren te spotten, die ene geweldige hiking trail te bewandelen of met de kano dat prachtige meer over te steken! 

Twee weekse Classic Roadtrip Oost Canada
8 Twee weekse Classic Roadtrip Oost Canada 15 daagse reis Toronto-Toronto, Canada, Autorondreis,

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en gezellige steden? Dan is deze reis voor u bedoeld! In twee weken tijd kunt u op een ontspannen tempo genieten van de prachtige natuur, de stadse gezelligheid en uiteraard van het heerlijke eten in Oost Canada! 

Yukon & Alaska Highlights
9 Yukon & Alaska Highlights 15 daagse reis Whitehorse Canada, Autorondreis,

Verliefd op Canada en op zoek naar meer wilderness, wildlife, vriendelijke mensen en een bijzondere geschiedenis? Dan is Yukon the place to be en als we dan toch in de buurt zijn, maken we gelijk even kennis met de Alaska way of life!  

Twee weekse Classic Roadtrip The Maritimes
10 Twee weekse Classic Roadtrip The Maritimes 15 daagse reis Halifax-Halifax, Canada, Autorondreis,

Van oude Noorse vissersplaatsjes langs de rotskusten van Nova Scotia tot de rode zandstranden van Prince Edward Island. Tijdens deze 2 weekse rondreis maakt u kennis met de vele gezichten van de maritieme provincies van Oost Canada 

Drie weekse Classic Roadtrip The Maritimes
11 Drie weekse Classic Roadtrip The Maritimes 22 daagse reis Halifax-Halifax, Canada, Autorondreis,

Deze populaire rondreis combineert de 4 maritieme provincies Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island en Newfoundland. In 3 weken tijd krijgt u een mooi beeld van het vroege ontstaan van Canada gecombineerd met een indrukwekkend en afwisselend landschap.